V Mojavské poušti přehled

V Mojavské poušti
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/25162/bmid_v-mojavske-pousti-Wr7-25162.jpg 5 29 29

Sackettovi série

Tell Sackett, nejstarší bratr Orrina a Tyrella Sackettových, převáží deset kil zlata, které se jemu a jeho přátelům podařilo vyrýžovat. Všechno probíhá hladce do okamžiku, kdy se má přepravit přes řeku na hranicích s Coloradem. Tam narazí na nepříjemnost v podobě mladé, krásné a tmavooké dívky, při jejímž spatření se většině mužů tají dech. Dívku pronásleduje skupina psanců, a když ji Tell vezme pod svou ochranu, rozhodnou se psanci zabít dvě mouchy jednou ranou. Dostat dívku i zlato. Tell a jeho společnice mají jedinou možnost. Vydat sa napříč peklem, kterému sa v Americe říká Mojavská poušť.... celý text

Literatura světová Dobrodružné
Vydáno: , Talpress

Mojave Crossing

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V Mojavské poušti. Přihlašte se a napište ho.

Mušketyrpepa
17.03.2025 5 z 5

Opět zvítězilo dobro nad zlem

Jara 56
23.05.2024 4 z 5

Opět příjemné počteni, oddychovka. Jen ta černooká krasavice byla pěkná potvora.

Sitting-Bull
09.12.2023 5 z 5

Jedna z těch lepších ze série. Sice mě zaskočilo, že to je opět o Vilému Tellovi, ale vlastně proč ne, měla jsem jej v jeho dílu ráda, byl mi sympatický. Dobře jsem se bavila, děj odsýpal, padouši dostali co proto, protože klaďas Sackett se nevzdává.

Kniha V Mojavské poušti v seznamech

v Mé knihovně36x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

Louis L'Amour
americká, 1908 - 1988