Královna plesu přehled
Robert Lawrence Stine
Stopy hrůzy - Ulice strachu série
Jarní noc… měkké měsíční světlo… pět krásných kandidátek na královnu školního plesu… tančící páry na plese Shadysideské střední školy – to by mohly být přísady pro romantický příběh. Jenže zamíchá se do toho jedna brutální vražda – pak další a další – a recept na romantický příběh se rychle změní v horor. Lizzie McVayová si uvědomí, že někdo vraždí kandidátky na královnu jednu po druhé – a že další na seznamu může být ona! Dokáže vraha zastavit dříve, než tanec skončí – navždy?... celý text
Literatura světová Horory Pro děti a mládež
Vydáno: 1993 , Studio dobré nálady - nakladatelství KreditOriginální název:
The Prom Queen, 1992
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Královna plesu. Přihlašte se a napište ho.
Stine má lepší příběhy, než je tento... děj se dost vlekl, příběh mi nepřišel vůbec strašidelný... zachránil to trošičku alespoň závěr knihy, kdy byl odhalen vrah (tipovala jsem někoho jiného)
Kniha Královna plesu v seznamech
3,5* Do dalšího kola Klasikomilů čteme naši osobní klasiku, což znamená, že čteme knížky, které nás ke čtení přivedly nebo nás v dětství ovlivnily. U mě to rozhodně byla série Stopy hrůzy, už před pár lety jsem se pustila do opětovnému čtení pár dílů, ale už jsem rozhodně (bohužel) nebyla nadšená jako kdysi, to jsem jednotlivé knížečky doslova hltala. Nejoblíbenějším autorem byl pro mě R. L. Stine a tak jsem sáhla i tentokrát po díle v jeho podání. A nebyla jsem zklamaná. Ano, je to kapánek úsměvné, dá se říct i naivní, ale pořád tam ty "vibrace" jsou, obálky jednotlivých knížeček mi přijdou skvělé stále, obsahově už jsem samozřejmě méně spokojená, ale tento díl mě i tak mile překvapil, vraha bych neodhalila, ale nějak mi moje podvědomí napovědělo=pamatovalo si to.