Tajuplný vodní svět přehled

Tajuplný vodní svět
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/520823/bmid_tajuplny-vodni-svet-RQn-520823.jpg 5 2 2

Od nejhlubších oceánů po nejmenší tůně – každá kapka vody kypí životem. Tato úchvatná kolekce vypráví dechberoucí příběh více než 100 zvířat, rostlin a mikroskopických tvorů, od žraloků a mořské trávy po velryby a vodní blechy. Na každé stránce najdete kromě nádherných fotografií a ilustrací také spoustu překvapivých skutečností, které si budete ještě hodně dlouho pamatovat.... celý text

Příroda, zvířata Pro děti a mládež Encyklopedie
Vydáno: , Pangea

An Anthology of Aquatic Life, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajuplný vodní svět. Přihlašte se a napište ho.

soukroma
24.02.2025 5 z 5

Naprostá paráda: i když dávno nejsem dítě a o podvodní svět se zajímám hodně dlouho, tady jsem se od prvních stránek nestačila divit, jaká neuvěřitelná (pro nás - běžná pro svůj habitat) stvoření existují a jak se jim daří. O některých jsem v životě neslyšela.
Nádherná výprava (zlatá ořízka snad trochu navíc, ale ladí s tlačeným barevným reliéfem na přední obálce), velký formát, krásné fotky i kresby a velké písmo v doprovodných nepříliš dlouhých, ale informativních textech. Právě díky většímu fontu může čtenář těžkou a velkou knihu zvládnout přečíst i vizuálně vychutnat.

changaj
07.01.2025 5 z 5

Knížku si vybral syn v knihovně. Vyděsila mě její velikost a váha, ale ještě že jsem mu ji nerozmluvila. Publikace představuje ty nejneuvěřitelnější tvory, které žijí ve sladkých i slaných vodách. Není to žádná nudná encyklopedie, ale ukazuje skutečně zázračná stvoření ("nesmrtelné" medůzy, boxující kraby, bizarní hlubinné svítící ryby a mnoho jiných). Obrázky a fotografie zvířat hojně doprovází text. Celá knížka byla pro mě velmi příjemným překvapením.

Kniha Tajuplný vodní svět v seznamech

v Mé knihovně6x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

Autorovy knížky

Sam Hume