Kniha medicíny přehled
kolektiv autorů
Kniha Vědy - Velké ideje - jednoduše vysvětlené série
< 15. díl
Jak se diagnostikují nemoci? Co je to rakovina? Proč jsou některé pandemie tak smrtící? Kniha medicíny vám odpoví na tyto a mnohé další otázky. Zkoumá a vysvětluje průlomové objevy, které utvářely naše současné chápání medicíny, a díky kterým dnes můžeme chránit naše zdraví a zachraňovat životy. Velmi srozumitelně napsaná publikace krok za krokem představuje nejdůležitější milníky v dějinách medicíny. Jedná se o další titul ze série přehledových oborových publikací, který využívá atraktivní formu infografiky a prostřednictvím textů, doprovodných ilustrací a názorných schémat přináší odpovědi i na ty nejsložitější otázky z oblasti medicíny. Ať už jste student medicíny, profesionál, nebo jen nadšený teoretik, dočtete se spoustu zajímavých a podnětných informací.... celý text
Literatura naučná Zdraví Zdravotnictví
Vydáno: 2023 , Universum (CZ)Originální název:
The Medicine Book
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kniha medicíny. Přihlašte se a napište ho.
![Jane2016 Jane2016](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/120632/m_jane2016-65624dc17972d.jpg?v=1700941249)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Knihy z této série jsou skvělé. Detailně popsané a opravdu povedené. I když je to čtení na delší dobu, věřte mi, že stojí za to. Moc doporučuji.
Pohřbení andělé, Závěj a další knižní novinky (44. týden)
29.10.2023
Kniha Kniha medicíny v seznamech
v Mé knihovně | 4x |
Soudě podle této knihy téměř za polovinou objevů v medicíně stojí afroameričané a ženy. U této levicově ladění edice se však nic jiného ani čekat nedá. Dokonce už je k dispozici i Kniha LGBT, svět páchá asistovanou sebevraždu.