Máte načtené první dva díly? Zajímá Vás, zda žije Alein otec? Chcete vědět, kdo se líbí Tess? A proč Alee lhala, když ji měl Lennox doopravdy rád? Jste napjatí, jak vznikl virus, na který zemřela Lennoxova maminka? A těšíte se, až si Alea a Lennox dají první pusu? Obujte si boty a utíkejte do nejbližší knihovny pro třetí díl Aleina dobrodružství!
I tento díl (stejně jako ostatní) byl dokonalý! Nechybělo dobrodružství a rouška tajemství, která čtenář bude s Aleou postupně odhalovat. Kdo nebo co stojí za vznikem smrtelného viru? Koho má ráda Tess? Bude ji mít její tajná (A posléze odtajněná) láska také ráda, nebo se Tessina láska stane na Crucis předmětem žárlivosti? Žije vůbec někdo z Aleiných rodičů nebo dvojče -sestra Anthea? Pokud ano, kde žijí a jak se jim vede? Povede se Alfa Cru najít někoho, kdo jim pomůže zneškodnit onen smrtelný vir? A jaká další tajemství ohledně mořského světa Alea odhalí?
Milovníci romantických pasáží se při čtení třetího dílu nakrmí do sytosti. V druhém díle se měli s Lennoxem tajně rádi. Lennox by jí býval dal rád pusu už na Skotské vysočině, a dal jí svou lásku výrazně najevo (jak si pamatují ti, kteří mají přečtenou dvojku). Alea ho tajně milovala, ale Lennox žil v domnění, že na to, aby dostal od Aley pusu, na ni příliš spěchá. Ukáže se, že opak je pravdou. Kdy ucítí Lennox na své tváři dotek Aleiných rtů? Dá pusu také on jí? Nic víc o jejich lásce neprozradím. Běžte hezky do knihovny! Pokud bych to vypisovala sem, uteče Vám důležitý děj, a to si určitě nepřejete, nebo snad ano?
Optimismu si v Aleiných knihách užijete více než dost! Máte vztek? Je Vám smutno? Potřebujete rozveselit?:Vyzkoušejte Sammyho metody! Každé ráno se zasmějte do všech rohů ve vašem bytě, abyste vyhnali negativní energii! Celý dům rozveselí ultimátní Sammyho vynález- klakson dobré nálady. A když jste smutní, dejte si sušenku, koukejte se na otáčející se buben pračky nebo se běžte k někomu tulit!
Načteno? Upalujte do knihovny pro čtyřku!
Můj tip
Alea je akční na youtube a internetu! Každý z jejích fanoušků si přijde na své! Chcete slyšet písničky Alfa cru? V němčině si je lze poslechnout na youtube kanále Tanyi Stewnerové! Pokud rádi kreslíte, podívejte se na pinterest, kde najdete mnoho nápadů na kreativní tvorbu s Aleou! Pokud se považujete za opravdové znalce Aley, najdete na youtube zábavné kvízy (v němčině) , které prověří vaše znalosti! Například o postavách! Tak schválně, víte třeba, kolik je Lennoxovi let? Tak pokud umíte německy (nebo máte překladač), dáte to levou zadní! A pro jazykové maniaky mám zvláštní specialitu! Kurz hajary na youtube (ale opět německy). Příjemnou zábavu!
Tajemství oceánů Tanya Stewner
Alea a Alfa cru opět plachtí po moři, tentokrát na Island. Ona doufá, že tam najde svého otce a s ním i odpovědi na otázky, které ji tíží. Když ale dorazí na místo, musí se Alea postavit nejen své minulosti, ale setká se i se záha... více