Závěr skvělého příběhu je tady.Celou sérii jsem si zamilovala,takže jsem se se čtením posledního dílu ze začátku snažila aspoň trochu loudat,ale nešlo to.Kniha opět nezklamala a vtáhla mě do děje a já tak otáčela stranu za stranou.
ZLOSIN připravil Thomase o vše.Přesto,že pro ZLOSIN kdysi pracoval,cítí ke společnosti odpor. Ale je to konečně za nimi. Zkoušky jsou po posledním testu kompletní.Ale organizace stále nemá to co potřebuje a to je kompletní mapa smrtící zóny.
Přežijí?
Thomas si však pamatuje mnohem víc, než si ZLOSIN myslí. A je toho dost, aby věděl, že je jeho nedůvěra v organizaci oprávněná.
Pravda bude děsivá.
Thomas,společně s přátel porazil bludiště. Přežili Spáleniště. A nyní bude riskovat cokoliv, aby zachránil své přátele. Je ale možné, že by to mohlo být to poslední, co pro své přátelé udělá a čím všechno skončí. Čas lží je u konce .
Je mi líto,že jsem tuto sérii už dočetla,oblíbila jsem si většinu postav a hlavně slang ,kterým se v knize mluví,do obliby se mi dostalo slovo hermano,nechtělo se mi s ničím z toho loučit.Dvakrát jsem si pobrečela,bohužel to nebylo kvůli pocitu,že série končí,ale kvůli událostem v knize.
Tak jako tak,doufám,že v Čr vyjde také The Kill Order a později i The Fever code.Ráda si znovu přečtu něco zasazené do tohoto světa.A už se těším až se k sérii za nějaký čas vrátím.
Vražedná léčba James Dashner
Konec řady se blíží. ZLOSIN vzal Thomasovi vše. Ale je to konečně za nimi. Zkoušky jsou po posledním testu kompletní. Přežijí? Co ZLOSIN neví, je to, že Thomas si pamatuje mnohem víc, než si myslí. A je toho dost, aby věd... více