Co dělá Péťa?

recenze

Co dělá Péťa? (2024) 5 z 5 / bajub
Co dělá Péťa?

Jestli jste to ještě nepostřehli, @pikola_nakladatelstvi vyslyšelo naše přání a vydalo prvního Péťu v malém formátu, který je pro malou dětskou ručičku mnohem praktičtější. A i když je knížka na první pohled malinká, stihneme s Péťou prožít celý den a rozšířit svou slovní zásobu o předměty denní potřeby. Leporelo tak děti seznámí se základními podstatnými jmény a slovesy, na něž je převážně zaměřeno.

Nechybí ani tipy pro rodiče, které se mohou zdát na první pohled velmi jednoduché, pro dítě, které se teprve učí mluvit, jsou však velmi důležité - jako třeba ukazovat na předměty, opakování použitých slov, zřetelná intonace či emočně zabarvovat řeč, čímž upoutáme dětskou pozornost.

U nás tyhle malé verze často vozíme v autě, ale taky si ji často vytahují obě Prdislávčata - ta starší, aby mohla "předčítat" bráchovi, ten mladší, protože v poslední době doslova nasává slova a tyhle ukazovací knížky vytahuje nonstop, ukazuje na obrázky a chce, abychom vše pojmenovávali.

Jestli zvažujete koupi malého leporela, my doporučujeme tohle všemi deseti!

(A my už pomalu vyhlížíme dalšího mini Péťu.)


Co dělá Péťa? Co dělá Péťa? Marta Galewska-Kustra

Co dělá Péťa? No přece pomáhá nejmladším dětem s prvními slůvky! Toto leporelo je jako dělané pro malou dětskou ručičku, děti už je nikdy nebudou chtít pustit. Sledujte Péťu během celého dne. Představíme si jednotlivé činnosti, al... více


Komentáře (0)

Přidat komentář