Čtení pro podnikatelé: malé/velké, budoucí/současní, neúspěšní/úspěšní, manuální/kreativní

recenze

Na volné noze (2017) 5 z 5 / davidkrajnak
Na volné noze

Kniha je praktický průvodce (manuál) pro každého kdo na volné noze je, nebo to má v plánu. Autor popisuje všechny důležité aspekty na cestě podnikaní od úvah a myšlenky ke „svobodě“ na volné noze, začátky až po plně rozběhlý byznys.

Obsah je rozdělen na kapitoly, které na sebe částečně navazují, ale dají se číst i samostatně a často opakovaně dle momentálních potřeb čtenáře. V každé kapitole se autor věnuje jednotlivým záležitostem, s kterými se v rámci podnikání dřív nebo později, ale určitě, potkáte. Vše je vysvětlováno docela podrobně a hlavně ze zkušeností. Kdo by měl zájem o dané problematice vědět víc, tak v každé části je hned několik doporučení autorů/knih.

V knize si každý dokáže najít pro sebe, ať se zabývá čímkoli, užitečné informace, nápady, postřehy, motivace. Najdou se v ní jak osvědčené rady, tak novinky a pomůže předcházet/řešit různé nesnáze, a tak ušetřit čas a energií. Zkušenosti autora jsou zárukou, že táto publikace je komplexní a nadčasová.

Určitě ji doporučují všem co se pohybují Na volné noze


Na volné noze Na volné noze Robert Vlach

„Od doby, kdy jsem si Na volné noze přečetl, je kniha mým referenčním zdrojem, ke kterému se znovu a znovu vracím. Tento průvodce podnikáním profesionálů mi hodně pomohl a stejné pocity bude mít určitě každý čtenář, který na volné... více


Komentáře (0)

Přidat komentář