Muklové a Šlajsny

Kniha se mi dostala do rukou az na konci roku 2024. Byt rozhovor s autorem na DVTV jsem slysela podstatne drive. Rozhovor me zaujal a na jeho zaklade jsem se rozhodla knihu precist.
Chtela bych vyjadrit obdiv nad tim,jak Dan naprosto otevrene popisuje svuj zivot. Mozna pro nekoho zhyrali, nevdecny, atd. Vazim si otevrenosti a evidentne sebereflexe. Libi se mi,ze nam "obycejnym smrtelnikum" dokazal nabidnout pohled do sileneho sveta chlastu,drog a zabavy. Take skvele popsal jak to chodi za mrizemi. Byt tady mame chytraky,kteri rypou do toho,ze ve vezeni neni clovek na dovolene, to skutecne neni,ale.pokud chceme,aby se lide,kteri udelali chybu zaclenili zpet do "normalniho systemu" je treba jim podat ruku!
Vlastne je pro me zklamani v jak.nefunkcim systemu jsou veznice. Dekuji za otevreni oci.
Knihu jsem cetla jednim dechem.

Muklové a Šlajsny Muklové a Šlajsny Daniel Flasza

Opravdový příběh o kilech kokainu, českém vězení a jedné nápravě. Mukl je zkratka pro Muže Určeného K Likvidaci, je to synonymum vězně. Šlajsna je jedno z mnoha slov pro lajnu nebo čáru drogy. Muklové a šlajsny, to je šílený svět... více

Komentáře (0)