Dokonale vyvážené

recenze

Slunce života (2024) 5 z 5 / luciaxNwn
Slunce života

Táto kniha je svojím spôsobom nádherná. Rozpráva o dvoch kamaratkach, ktoré si prežívajú, každá to svoje peklo.

Zo začiatku nám autorka ukazuje bežnú realitu dnešných dní, kedy všetko prezentujeme s pozlatkom a teda aj tieto dve kamarátky si myslia, že tá druhá je dokonale šťastná. Neskôr sa však jedna druhej otvoria a ich priateľstvo naberie nový rozmer.

Knihu som čítala v pre mňa veľmi ťažkom období. Trochu som sa bála, že čítať o smutných veciach včasné môjho smútku nie je dobrý nápad, aké nakoniec mi kniha veľmi pomohla a dodala mi silu rozlúčiť sa.

Jediné čo mi v knihe chýbalo bola aspoň 1-2kapitoly, ktoré by nám ukázali ako sa Alici a Báre vedie ďalej. Či dokázali úplne poraziť svojich "démonov" alebo nie.

Napriek tomu je kniha jednou z naj, aké som v poslednej dobe čítala.

Autorka za mňa zvládla príbeh popísať detailné a však s jemnosťou, aby čitateľa neodplašila. Vybrala si naozaj dve ťažké životné situácie a spojila ich do jedného príbehu. A spojila ich naprosto dokonale. Vôbec to nevyznelo silene.

Slunce života Slunce života Andrea Klimešová

Román o hledání vlastní hodnoty, o snaze vystoupit z vlastního stínu a najít ve svém životě slunce. O zdánlivě lehkém úkolu najít lásku k sobě samému, obejmout se. Hlavní hrdinky hledají svého zachránce, který je má uzdravit. Boh... více

Komentáře (0)