Drž mě

recenze

Drž mě (2022) 4 z 5 / Anet_jan_book
Drž mě

Stejně jako první díl se tento příběh odehrává za zdmi erotického clubu Phoenix. Tentokrát se to ale točí kolem jiného ,,páru. 

Archer Westbrook - velmi charismatický, sexy, přitažlivý a okouzlující šéf bezpečnosti clubu. 

Bohužel dojde k narušení bezpečnosti a tak požádá o pomoc Zoeynu kamarádku Elis, která je soukromá vyšetřovatelka. Nejen že je velmi schopná a krásná ale i velmi přitažlivá a svůdná žena, která mu není úplně lhostejná.

Elis měla hodně těžké dětství, díky strašné minulosti kterou si nese sebou. Nevěří ve vážně vztahy a má strach se zamilovat a mít vztah, díky tomu se dala na detektivní dráhu. Shodou okolností se zapojí do vyšetřování a tak se setkává s Archerem.

Je to smyslný příběh plný žhavých scén, které Vás nenechají v klidu. Krásně se to čte a moc se mi líbila romantická linka, která se pomalu vyvíjí a rozvíjí mezi hlavními postavami. Je tu i zápletka, která nás doprovází po celou dobu. Sice nenáročná ale i tak tomu dodává jistý šmrnc.

Moc se mi líbilo, že se příběh netočí jen kolem sexu ale že to mělo o jiný děj. Ta jiskra, vášeň, touha a chtíč, které naše hlavní hrdiny vede kupředu je až neskutečná. 

Je to taková erotická oddechovka na jeden večer.

Pokud nechcete nic náročného a chcete si jen odpočinout, vypnout, zasnít se a vychutnat si trochu těch spicy scén, tak je tahle kniha ideální.

Jen to zakončení....proč? Je to sice krásné zakončení a chápu, že se v dalším díle bude chtít autorka věnovat zas jinému páru, ale zbytečně mi to přišlo urychlené. Každopádně na příběhu to nic nemění. Příběh byl i tak moc pěkný a vzrušující.


Drž mě Drž mě Stacey Kennedy

Když v erotickém klubu Phoenix dojde k narušení bezpečnosti, šéf ochranky Archer požádá o pomoc Zoeyinu kamarádku, soukromou vyšetřovatelku Elise. Té rychle dojde, že si ji nevybral jen kvůli hackerským schopnostem. Jakkoliv ji al... více


Komentáře (0)

Přidat komentář