Host

B. A. Paris je autorka, pro níž mám slabost. Naprosto jasně si uvědomuju, že její knihy nejsou žádná vyšší dívčí, ale v rámci módu 'chci prostě jen vypnout' se mi osvědčily. Já prostě tyhle ty příběhy z dokonalých předměstí plných dokonalých lidí s kostlivci ve skříni miluju. A ano, vím, že je to kolikrát přitažené za vlasy, ale ona to podává tak čtivě, že jí to žeru i s navijákem (no, dobře, občas pozvednu obočí, někdy i dvě). Na každou její knihu se těším, a když mi dorazila její horká novinka Host, kterou mi poslalo @albatrosmedia v rámci spolupráce, okamžitě jsem se na ni vrhla. A ouha, tentokrát jsem narazila i já.

Strach přichází bez pozvání... Ježiš, ta anotace vypadala skvěle, úplně jsem si lebedila, copak si pro nás Pariska zase připravila. A jaké rozčarování mě čekalo - to byla taková nuda! N.U.D.A. Celé to bylo takové rozplizlé, táhlé, bez napětí, vlastně to bylo úplně nijaké (jestli se dá takové spojení vůbec použít). Jako by autorčino psaní ztratilo veškerou šťávu.
Jo, konec mě překvapil, to nepopírám, ale vůbec nezachránil to třísetstránkové trápení, které mu předcházelo. Ježiš, napsala to vůbec B. A. Paris?

Nebudu se v tom dále nimrat, tohle naše setkání se moc nepovedlo, nicméně si její další knihu stejně přečtu, že jo.

Host Host B. A. Paris (p)

Strach přichází bez pozvání. Iris a Gabriel mají krásný dům na britském venkově, úspěšnou dceru a dobré přátele Laurie a Pierra, kteří žijí v Paříži. Když se však Gabriel stane svědkem tragické události v nedalekém lomu, zdánlivé... více

Komentáře (0)