Host - psychothriller nebo drama?

recenze

Host (2024) 4 z 5 / veruptackova
Host

B.A.Paris se svými bestsellery Za zavřenými dveřmi a V pasti lží získala srdce nejednoho čtenáře, proto je mi jasné, že nejen já, ale i spousta z vás sahá po každé další její knize s nadějí, že budou opět tak skvělé a vybočující z řady jako její první dvě knihy.

Host zatím sklízí spíše vlažné ohlasy a ani já nemohu říct, že by pro mě byl takovým čtenářským zážitkem jako dvě výše zmiňované knihy, ale rozhodně pro mě nebyl zklamáním.

Zkuste se oprostit od očekávání napínavého psychothrilleru, protože to Host není. Ano prvky psychothrilleru zde najdete a zejména z epilogu většině asi spadne brada, ale spíše se jedná o dobře promyšlené psychologické drama, které se mě osobně skvěle četlo, a i když mi postavy úplně k srdci nepřirostly, hltala jsem každou další kapitolu a prostě chtěla vědět, jak to dopadne a jestli je má teorie (ano, pár vodítek v příběhu je!) správná nebo se úplně pletu. A jelikož se i pár překvapivých momentů opravdu dostavilo, knihu hodnotím kladně a můžu ji doporučit všem, kteří hledají něco čtivého na letní večer.


Host Host B. A. Paris (p)

Strach přichází bez pozvání. Iris a Gabriel mají krásný dům na britském venkově, úspěšnou dceru a dobré přátele Laurie a Pierra, kteří žijí v Paříži. Když se však Gabriel stane svědkem tragické události v nedalekém lomu, zdánlivé... více


Komentáře (0)

Přidat komentář