Hrůza lol
recenze
Pýcha a předsudek (2021) / dalsidmBqTo byla tak nudná knížka, že jsem se u toho chtěla zabít, ale donutila sem se to přečíst celé. Je to dobré max tak na to, že přibližuje tehdejší dobu, jinak je to o ničem. Přijde mi, že si to buď zamilujete nebo to budete nenávidět. Nic mezitím.
To je vše, co jsem chtěla napsat, ale na recenzi je to prý příliš krátké, tak se rozepíšu více.
Všechny postavy krom Elizabeth jsou bezcharakterní hloupí lidé (chápu, že to byl asi záměr, ale to se fakt nedá číst lol) je to tak nudný, že i když jenom ležím v posteli a koukám do stropu, nebo když jsem v práci, tak mě to baví víc a to už je co říct.
Děj je příšerný, protože tam není skoro žádný a když už tak je to zajímavé jen na takovou chvilicku, že si za ní ani nedojedete na záchod. Fakt jsem dlouho nic takhle nenáviděla jako tuto knihu a to čtení miluju. Nesedlo mi v ní ani jedno písmenko.
Aspoň to má hezký obal lol
Pýcha a předsudek Jane Austen
Není pochyb o tom, že hrdinkou románu Pýcha a předsudek, Lízinkou, je sama Jane Austenová (1775–1817). Přestože prožila tak typicky nekonfliktní život (nikdy se neprovdala a jediné nabídnutí k sňatku prý během hodiny odmítla), ne... více