Idol

recenze

Idol (2021) 4 z 5 / insta.kniha
Idol

Již samotná obálka nám prozradí, že na nás čeká pořádný Rock-star příběh.

Libby je milá, spíše introvert, pracuje z domu a od lidí se drží zpátky a není se ani čemu divit. Potom co se jí stalo má strach, že by mohla opět něco ztratit.. Dokud se před jejím domem neobjeví Killian. (Už i samotné setkání těch dvou vypadalo jako malé vystoupení a "sledovat" to, bylo chvilkami opravdu komické, trochu i klišé, ale věřím, že si jej užijete stejně jako já).
Killian je extrovert, který si o sobě hodně myslí a jeho domovem jsou vyprodané koncertní stadiony. Prostě a jednoduše její opak.
Na první pohled toho ti dva moc společného nemají, ale jak se blíže poznávají, zjistí, že si jsou až nebezpečně podobní.
Tím, že si prošli něčím strašným je o to víc sbližuje. Je pěkné, jak je hudba spojuje a pomocí ní začínají oba znovu žít.


Číst myšlenky a rozhovory těch dvou bylo zábavné. Opět nás čekají kapitoly z obou pohledů. Moc se mi líbilo jak se Libby v průběhu děje mění.
Styl, kterým je příběh psaný se příjemně a plynule četl. Navíc mě autorka nestačila opětovaně překvapit svými jedinečnými situacemi, které proměňují klišé v něco zvláštního.

Poznáme nejen členy kapely, ale i jejich tajuplného manažera Gabriela o kterém se bude "točit" celý druhý díl.
Konec knihy byl trošičku "zrychlený" a předvídatelný, ale ani to mne neodradilo od pokračování v této VIP série.


Idol Idol Kristen Callihan

Libby Killian se jednoho dne objevil opilý a rozvalený na mém trávníku. Byl domýšlivý a sexy, s obličejem, který by mu záviděl sám bůh, a nechtělo se mu odejít. A postupně se mi ten okouzlující a hříšný muž dostal pod kůži. Začal... více


Komentáře (0)

Přidat komentář