Jako z pohádky

Obálka: 4*
Hlavní postavy: 5*
Děj: 4*
@venupress #spoluprace

Burku letěla se mnou na dovolenou a kde jinde číst příběh o letušce než na letecké dovolené?

Hlavní hrdinka Louisa je letuška, hlavní hrdina Elliot je bohatý majitel fotbalového klubu. Jejich cesty se několikrát zkříží, aniž by si toho byli vědomi až do onoho osudového dne, kdy mezi nimi dojde ke konfrontaci. V příběhu, který nabízí podobný pohádkový příběh jako má milovaná Pretty woman, sledujeme zrod lásky mezi chudou popelkou a bohatým princem.

Nic není růžové a mediální svět jim háže ne klacky, ale vyloženě klády pod nohy. Jak hon médií ustojí už musíte zjistit sami

Seznámení s hlavními postavami, jejich životy a jejich sblížení jsou v knize skvěle zpracovány. Postavy si oblíbíte a fandíte jejich vztahu. Mě osobně bohužel zklamal závěr knihy, kdy se události odehrály velice rychle a oproti zbytku knihy mi přišlo vyprávění zrychlené. Sama bych klidně uvítala knihu o 100 stran delší s větším rozpracováním závěru - trochu potrápit a napínat čtenáře by neškodilo.

Jako vždy musím zmínit, že slovenské vody nabízejí řadu zajímavých knih, skvělých příběhů a čtení, od kterého se nebudete moci odtrhnout. Nebojte se češi do těchto vod namočit, číst ve slovenském jazyce je tak snadné! A příběh @iveta_klemanova patří mezi ty, které byste si neměli nechat ujít.

Co vy a knihy v cizích jazycích? Dáte šanci slovenské tvorbě?

Búrka Búrka Iveta Klemanová

Louisa Lambertová lieta v oblakoch, a to doslova. Ako letuška prvej triedy luxusných aerolínií si žije svoj sen. Ten sa však rozpadne, keď ju neznámy pasažier obviní zo sexuálneho obťažovania, čo ju stojí miesto. Vedenie firmy jej... více

Komentáře (0)