Ještě jedny zavřené dveře

recenze

Ještě jedny zavřené dveře (2022) 5 z 5 / EvikU.
Ještě jedny zavřené dveře

Páni. Tak tohle bylo pořádné psycho!!! Krátké kapitoly, střídalo se dříve a nyní. A byla to pekelná jízda. Já si tyhle knihy moc užívám. Neskutečně, jak někteří lidé dokáží s druhými manipulovat. Dokáží jim vnutit svou pravdu, že už pak oběti ani nevědí, kdo skutečně jsou.

Zajímavé je, že jsem byla jako hlavní hrdinka. Vůbec by mi nedošlo, koho kolem sebe mám. Connor je sympaťák, až postupně se začíná vybarvovat. A musím říct, že občas jsem si říkala, že je Vanessa vyšinutá.

Kniha nešla odložit, četla jsem ji na dvě otevření. Protože kde je pravda? Co se stalo? A spousta jiných otázek mi vířila v hlavě. Moje první seznámení se s autorkou, ale určitě časem přečtu další knihy.

Děj nebyl nějaký velký vlastně se to točilo kolem jednoho dvou domů a vzpomínání na nedávnou minulost, ale je to skvěle napsaný.

Oblíbila jsem si sestru Georgii a kamarádku Lottie. Ale tu až na konci. Uprostřed knihy mi přišla hrozná, jak radikálně řešila jejich spor. Trochu přehnané.

Sondu do světa pokřivených psychopatů má autorka zmáknuté. Já jsem místy nevěděla čemu a komu mám věřit.


Ještě jedny zavřené dveře Ještě jedny zavřené dveře Nuala Ellwood

Když byla Vanessa malá, zemřela jí maminka a Vanessa našla útěchu ve snech o dokonalém životě – s dokonalým manželem a dětmi v dokonalém domě. Měla dokonce pocit, že svého bezchybného partnera už našla, ale čím déle s Connorem cho... více


Komentáře (0)

Přidat komentář