Jsme nevyhnutelní

Knihu jsem četla díky humbook blogerům v rámci spolupráce a strasně moc děkuji za příležitost!!
Další kniha od mé snad nejoblíbenější české autorky je už pár dní venku a já měla šanci si ji přečíst ještě měsíc před jejím vydáním. A co vám budu vyprávět, opět byla naprosto fenomenální.
Tentokrát jsme se společně podívali do hudebního prostředí, jelikož hlavní hrdina je v kapele a zhola náhodou se tam dostane i hlavní hrdinka. A pak už se to pořádně rozjede a už Vás to nepustí!
Tím mířím ke čtivosti, knihu vezmete a už ji nedáte z ruky. A to doslova - navíc je tam spoustu obrázků a chatů, což celému příběhu dodává ještě o něco lepší zážitek. Teď ale pojďme k postavám. Hlavní hrdina byl zde Travis, kterého nejspíš všichni známe z prvního dílu téhle série, kdy byl nejlepším kamarádem hlavní hrdinky - Mei. Už od začátku jsem si ho oblíbila, proto jsem byla moc moc ráda, že mu Ola věnovala vlastní příběh a tím pádem i šťastný konec. Byl jednoduše skvělý a jeho chování bylo neskutečně milé a sympatické. Dále hlavní hrdinka, neboli Harper, kterou můžeme znát z předchozího dílu (Letní noci), jako nejlepší kamarádku hlavní hrdinky - Charlee! A prosím vás, Harper byla rozhodně něco jiného než předchozí hrdinky. Byla drsná a z ničeho si nic nedělala a to mě na ní bavilo nejvíc. Navíc společně s Travisem tvořila geniální duo. A samozřejmě s Izzy, ale tu prvně musíte poznat, protože nechci spoilerovat.
Jednoduše řečeno, tohle je kniha na jedno odpoledne, plná pop kultury, chatů, fotek a narážek, které jsou svým způsobem vtipné. A taky tam máte pohledy obou postav a to je ještě lepší. Je to úžasné čtení, věřte mi! Rozhodně doporučuji a knihu jsem nečetla naposledy.
Na závěr poděkuji Ole za celou tuhle sérii. A doufám, že napíšeš ještě mnoho dalších knih, které budou stejně tak skvělé (a budou tam také tak úžasné postavy jako jsou tady). Rozhodně hodnotím 5/5!!

Jsme nevyhnutelní Jsme nevyhnutelní Nofreeusernames (p)

Jsou moment, nebo navždycky? Volné pokračování bestsellerové romantické série. První pravidlo Travisovy kapely zní: členové si spolu nesmí nic začít. Druhé pravidlo Travisovy kapely zní: členové si spolu NESMÍ nic začít. Zdá se t... více

Komentáře (0)