Druhý díl této série mě dostal ještě víc, než první. Na straně 242 už jsem uronila pár slz no a ke konci? To už jsem řvala jak želva. Tento díl je ještě více emocionálně založený. Napětí mezi hlavními hrdiny se dá krájet. Spisovatelka skvěle vyjádřila, jak je důležité mezi sebou komunikovat. Být upřímní sami k sobě i ke svým blízkým. A hlavně také to, že skrývat své skutečné city se skutečně nevyplácí. Čtení jsem si opět užila a věřím, že tato série není posledním setkáním s její prací.
I zde se setkáváme s Emmou a Henrym, hlavními aktéry tu ovšem jsou Sinclaire a Tori. Jak víme z předchozího dílu, ti dva jsou nejlepší přátelé už celé roky, tráví spolu snad veškerý čas světa a nemají před sebou tajemství. Tedy, alespoň tak to tvrdí. Tori začala randit s Valem, kapitánem Rugbyového týmu a maturantem. Není úplně romantický, nemá rád její kamarády a shazuje snad vše, co má Tori ráda.
Když se jí kamarádi snaží varovat, naprosto je ignoruje a zastává se ho. Sinclaire je do ní tajně zamilovaný a pohled na ty dva ho na plese donutí opít se do němoty. Chtěl by se Tori svěřit, ale strach, že by svou nejlepší kamarádku s spřízněnou duši ztratil, je prostě větší. A tak začíná kolotoč, kdy se Charles přihlásí do konkurzu do divadelního kroužku v naději, že bude moct trávit více času s Tori. Jenže dostane hlavní roli Romea a Julii hraje Elanor. Ty dva čeká největší zkouška ze všech.
Dokáží ty dva překonat překážky a strach, aby spolu mohli být? Jak moc toxický se Valentine musí stát, sny Victorie pochopila? A proč sakra Charles líbá Elanor, když touží po někom jiném?.
Kdokoliv Sarah Sprinz
Nerozlučné přátelství Tori a Sinclaira z jedenáctého ročníku Akademie Dunbridge se v poslední době začíná hroutit, ačkoliv je zdánlivě všechno v nejlepším pořádku. Tori randí se školním idolem Valentinem, přestože ji před ním k... více