Když autorka měla pravdu..

recenze

Co už nikdy nepřebolí (2023) 5 z 5 / Veny04
Co už nikdy nepřebolí

SPOILER
Co už nikdy nepřebolí.
Příběh mladé Naomi a Knoxe.
Naomi je mladá dívka, která utekla od oltáře, aby vyrazila do malého městečka Knockemout. Jela za svým dvojčetem, Tinou. Kdyyž však dorazí, Tina nikde není a místo toho tam nechala Naomi kupu problémů. Všichni Naomi odsuzují, nikdo ji nevěří, že není její sestra. Musí se potýkat s minulostí své ztracené sestry a postarat se o nečekaný dárek, který ji tam sestra zanechala - neteř.
S Knoxem si ze začátku lezli do vlasů a nemohli vystát společnost toho druhého. Nakonec Knox a jeho rodina začala pomáhat dvěma slečnám, které se ocitly v prekérní situaci.
Postupem času však Naomi a Knox k sobě najdou jisté sympatie. Knox ji je uvědomí až po zmizení Naomi a její neteře.
Příběh končí velice šťastně.

Příběh je velice poutavý a donutí Vás ho dočíst na jeden nádech. V příběhu se nachází mimo hlavní dějové linky i další vedlejší příběhy a zápletky, které celému ději přidávají na zajímavosti a pomalu až reálnosti.
Za mě kniha má potenciál a doporučuji přečíst!

Co už nikdy nepřebolí Co už nikdy nepřebolí Lucy Score

Atraktivní vousáč Knox nejraději žije tak, jak popíjí kávu: sám. Nesnáší drama, a to ani tehdy, když má podobu zoufalé nevěsty na útěku. Naomi však neprchá jen před svou svatbou, do Knockemoutu se vydala taky proto, aby pomohla sv... více

Komentáře (0)