Kniha, která chytí za srdce

recenze

Věk Vodnáře (2024) 5 z 5 / luci-r
Věk Vodnáře

Karlu jsem na instagramu sledovala dlouhé roky pro její cit v grafice a schopnost předat důležité myšlenky. Moc ráda jsem jí proto podpořila, když přišla s knižní prvotinou. Nevěděla jsem, co od Věku Vodnáře čekat, ale už z popisu mě kniha oslovila. Nicméně jsem nečekala, že ji přečtu během chvíle. Příběh Valerie mě ale tolik chytl za srdce. Je v něm spoustu často nevyřčených úskalí dnešní doby a generační rozdíly jsou napsány s citlivostí a zároveň děsivou a bolestivou přesností nejednoho příběhu mého okolí.
Kniha se čte úplně sama a věřím, že pro někoho může mít velkou sílu upozornit na skryté v podvědomí, přestože se jedná o příběh a ne seberozvojovou literaturu.
Nesmírně se těším na další knihy a děkuju Karlo, že jste ve mně znovu zažehla plamínek - splnit si sen a napsat knihu. Jste inspirací.

Věk Vodnáře Věk Vodnáře Karla Kösl

Jestli chceš vidět svůj život takový, jaký je, musíš se nejdřív obrátit naruby… Devětadvacetiletá Valerie se už několik let nemůže hnout z místa. Zatímco na sociálních sítích sleduje, jak její známí začínají zajímavé kariéry ne... více

Komentáře (0)