Kniha o chlapech a vztazích

recenze

Bez zábran (2021) 4 z 5 / Arianachan
Bez zábran

Hlavní hrdinka je obyčejná holka toužící po dobré práci a hlavně po fajn chlapovi, s nímž by mohla plout životem. Věřila, že takového našla, ale po rozchodu s ním se jí zhroutí svět a ona se rozhodne začít znovu v Praze.

A zde se rozjíždí kolotoč částečně připomínající Bestiář Barbary Nesvatbové. Gábina se rozhodne se nevázat a jen si užívat život, do kterého jí vstoupí hned několik zajímavých mužů. Dokáže ale zůstat chladná a nespoutaná, nebo k některému přilne víc, než by čekala? A co se stane, když se rozhodne o "svých" mužích napsat knihu?

Kniha je velmi čtivá a poměrně zábavná, je to fajn oddechovka např. na léto či na dlouhé zimní večery, kdy si s ní můžete zalézt do pelíšku a nejlépe si k ní nalít i skleničku vína. Je psána hovorovým jazykem, který se k postavám i obsahu skvěle hodí. Děj příjemně plyne a o zajímavé charaktery zde není nouze. Pokud jste ale trochu prudérní a erotika v knihách mám vadí, pak opravdu nejste cílovým čtenářem této knihy.

Mnoho žen se v příbězích jistě pozná, kdejaká z nás se někdy dostala do podobné situace jako Gábina, jež vám může i nemusí být sympatická. Rozhodně byste ale měli dát knize šance, má totiž potenciál vás příjemně překvapit.

Bez zábran Bez zábran Tereza Komorousová

Příběh dvaadvacetileté dívky, která po těžkém rozchodu začne žít nespoutaně a užívat si každé vteřiny. Plnými doušky hltá vášeň a lásku svých milenců. Dvaadvacetiletá Gábina se po těžkém rozchodu přestěhuje z maloměsta do centr... více

Komentáře (0)