Pro mnohé nejočekávanější kniha tohoto roku.
Prolétla zahraničním bookstagramem a i někteří čeští čtenáři ji četli v angličtině a byli z ní nadšení.
Je pro mě hrozně těžké tuhle knihu zhodnotit. Protože se mi líbila, ale obavám se, že moje očekávání byla vystřelena do vesmíru a tím jsem byla ve finále trochu zklamaná :/ a tak se to s přehnanými očekáváními má.. nemějte je :D
Hlavní hrdinka Violet se celý život cvičila na písařku, jenže její matka, generálka, rozhodla jinak a poslala Violet do učení k dračím jezdcům, stejně jako její sourozence.
Violet je křehká, slabá a nepřipravená. Ví to o sobě a přesto se pere zuby nehty a rozhodne se, že zkrátka nezemře. Ani při iniciačním přechodu přes úzkou a kluzkou lávku, ani při soubojích se spolužáky, kteří na tento moment trénovali celý život a dokonce ani při setkání s draky. My sledujeme, jestli se jí to podaří a vytrvá ve svém odhodlání.
Kromě již zmíněných překážek je jí ještě k neprospěchu to, že je dcerou generálky, která se zasloužila o potlačení a potrestání vzbouřenců. Jejich potomci jsou totiž ve výcviku spolu s Violet a rozhodně jí kvůli tomu hrozí ještě větší smrtelné nebezpečí.
Zvlášť od neskutečně pohledného a sexy Xadena
Začetla jsem se velmi snadno a už od začátku jsem byla do příběhu vtažena tak, že se mi dlaně potily z nervů, když Violet přecházela lávku.
A pak jsem pořád čekala na to velké bum. Kdy mě to dostane do kolen. Možná jsem si nenašla cestu k Violet a proto mi to tolik nesedlo :-|
Xaden je hot! draci jsou skvělí! Sarkastičtí, nebezpeční, nádherní, obětaví - miluju je :))
Byly tam momenty, kdy jsem se bála, kdy jsem byla nadšená, naštvaná i kdy jsem uronila slzu.
A ten konec :-O
Jsem spoko, ale asi jsem čekala ještě o trochu víc po tom, jak jsem si zamilovala autorčin Nedokončený příběh :)

Dvacetiletá Violet Sorrengailová měla nastoupit do kvadrantu písařů a strávit život mezi knihami. Její matka, nesmlouvavá velící generálka, jí však nařídí, aby se připojila ke stovkám kandidátů toužících dostat se mezi navarrskou ... více
Komentáře (0)
Ann1307 také napsala