Konflikt

recenze

Konflikt (2021) 5 z 5 / Kamaratkakatka
Konflikt

Teším sa, že tento skvelý príbeh uzrel svetlo sveta v knižnej podobe! Milujem knihy s mafianskeho prostredia s erotickým nadychom, láskou. Skvele vykreslené postavy Vás okamžite vtiahnu do deja, od ktorého nebudete chcieť odísť.
Hlavné postavy si zamilujete okamžite, a ich vzostupy a pády budete s nimi prežívať až do poslednej strany. Príbeh prečítate doslova na jeden nadych.
Výborne opísané praktiky mafiánskych rodín, ich členoch, zákonoch i o tých , ktorí sa chcú vymaniť z pazúrov základných pravidiel oko za oko, zub za zub a žiť "normálny život". Byť korunným princom veľmi známeho mafiánskeho rodu, podriadiť svoj život pravidlám, byť vzorom pre ostatných členov rodiny, váženým bossom pre konkurenciu má svoje úskalia.
Skvele opísané súkromné životy rodín, ktore bojujú nielen o svoje miesto v postavení ostatných rodín, ovládnutí biznisu ale aj o svoje miesto na zemi, byt šťastní, byť milovaní, mat rodinu v pravom slova zmysle.
Knižný debut veľmi talentovanej autorky by nemal chýbať v žiadnej knižnici fanúšikov erotickej, romantickej, či mafianskej literatúry.
Verím , že sa budeme tešiť na ďalšie skvelé diela od novej súčasnej a hlavne modernej autorky.

Konflikt Konflikt Michaela Brnková

Nenávidím, keď sa musím podriadiť, ale rodina a jej postavenie sú desiatky rokov u nás nadradené osobným preferenciám a pocitom jednotlivca. „Pôjdeš do Ameriky a zoberieš si dcéru nášho najlepšieho priateľa." Dohodnutá svadb... více

Komentáře (0)