Královna

Finále temné romantické série Clifton Forge je tady a za sebe musím říct, že bylo velmi milé.

Tentokrát byl v hlavní roli Emmett a Nova - nebo-li June. Dvojka, která mi k sobě hezky pasovala, paradoxně I přesto, jakou minulostí si oba museli projít. Bylo zde hezky vyobrazeno, že minulost je potřeba dost často hodit za hlavu a udělat velkou tlustou čáru a hlavně už nikdy nevytahovat. Pak spolu můžou žít i lidé, kteří by normálně nemohli.

Řekla bych, že závěr této série byl takový, jaký měl být. Všechno hezky připomenuto a vysvětleno a tudíž zmíněné i všechny hlavní postavy z předešlých dílů.

Těžko se mi s touhle Cliftonskou rodinkou loučí, ale už bylo načase. Protože s odstupem času, jaký proběhl v knihách, by už musela autorka přejít i na příběhy jednotlivých dětí :).

Pokud jste však ještě s touto sérií nezačali, tak je nejvyšší čas. A ideální je, že máte venku už všechny díly a nemusíte čekat než se dovydají.

Královna Královna Devney Perry

Žádné sliby. Žádná očekávání. Žádná jména. Na tom se Emmett Stone dohodl se ženou, která mu před dvěma měsíci padla do oka. Po letech plných dramatických událostí, které následovaly po rozpadu jeho motorkářského klubu, byl románek... více

Komentáře (0)