Láska v Green Valley: Nové začátky

recenze

Nové začátky (2021) 4 z 5 / ZapisnikTerky
Nové začátky

Byli jste někdy delší dobu v zahraničí?

Nové začátky jsou prvním dílem série Láska z Green Valley a nutno podotknout, že je to super start série.

Lena odjíždí se svého rodného Německa do amerického městečka v Green Valley pracovat jako au-pair pro velmi milou rodinku. Jenže tato milá rodinka se nečekaně rozroste o jednoho dospělého mužského člena. Dál už asi vyprávět nemusím :D.

První věc, kterou vám k tomuhle musím napsat je PROSTŘEDÍ. To je taková nádhera. Popis má autorka velmi dobře zvládnutý, takže ta krásná místa vidíte před sebou a občasná zmínka o výhledu na krásně zelené a nekonečné lesy nebo zasněžené vrcholky hor, to vás dostane přesně do té správné “cozy“ nálady. A potom když se navíc dostanete i ke krbu s horkou čokoládou – co víc si přát.
Když jsme u toho popisu, tak nám Lilly Lucas pěkně vykreslila i všechny důležité postavy. A nutno podotknout, že absurdní většina mužů, se kterými se Lena setká jsou fakt kusanci :D.
Další věc, kterou knize rozhodně neupřeme je její čtivost. Kdybych mohla a měla tolik času, lehce bych knihu přelouskla za jeden den. Děj rychle startuje hned v první kapitole a utíká příjemným tempem. V knize uběhnou přibližně tři čtvrtiny roku.
Sex se v knize objeví, ale nijak výrazně. Pokud nevyhledáváte explicitní sexuální scény, budete spokojení. Já bych uvítala, kdyby tak těch peprností bylo víc.

Závěrem musím říct, že se těším na další díl a doufám, že bude velmi brzy.

Obálka a grafika: Obálka jako celek působí příjemně na pohled. Raději mám ale méně abstraktní obálky.

Verdikt: Knihu rozhodně doporučuji všem, kteří si potrpí na romantiku. Já si jí opravdu užila.


Nové začátky Nové začátky Lilly Lucas

Svůj roční pobyt v USA jako au pair si dvacetiletá Lena z Berlína představovala docela jinak. Místo uznávané metropole nakonec skončí v malém městečku Green Valley ve Skalistých horách, kde provozuje její hostitelská rodina malý p... více


Komentáře (0)

Přidat komentář