![Mám nad tebou moc Mám nad tebou moc](https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/407789/bmid_mam-nad-tebou-moc-pph-407789.jpg?v=1559050054)
Obálka: 3*
Hlavní postavy: 3*
Děj: 4*
Štafeta od: @megy.misa
První na co musím u této knihy upozornit je obálka. Podle mě obálka a potažmo ani název knihy plně neodpovídá jejímu obsahu. Na oko jde o velmi příjemnou obálku a volbu barev, obsahově ovšem v knize moře, voda nefigurují nijak zvlášť výrazně. Obálka obsahující například černou kartičku s nápisem by byla vhodnější.
Samotný příběh je vyprávěn z pohledu více postav - své místo zde má otec ztracené dívky, svědkyně, kamarádka dané dívky, otec této kamarádky i přes velké množství postav se v příběhu lehce orientujete a do děje se rychle dostanete. Spolu se soukromým detektivem odhalujete více více podrobností, až v závěru knihy zjistíte, jak to se ztracenou dívkou dopadlo a kdo za vším stojí.
Na knize se mi nejvíce líbil právě nečekaný závěr, co knize ubíralo a mě to vždy u podobně psaných thrillerů vadí, je až zbytečné vyčítání si nějakého problému nějakou postavou. Zde svědkyně případu prožívala až pro mě přehnaně morální dění kolem sebe. Jakoby postava žila v jiné, dřívější době.
Knize se nemůže popřít její čtivost a poměrně rychlý spád i přes napínání čtenáře.
Celkové hodnocení: 3,5* z 5*
![Mám nad tebou moc Mám nad tebou moc](https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/407789/mam-nad-tebou-moc-pph-407789.jpg?v=1559050054)
Co by vás donutilo zasáhnout? Když Ella Longfieldová náhodou vyslechne ve vlaku rozhovor dvou atraktivních mužů s mladými dívkami, nemyslí si o tom vůbec nic – dokud jí nedojde, že ti dva právě opustili vězení. V ten moment se v n... více
Komentáře (0)
Přidat komentář![bradovav bradovav](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
bradovav také napsala
![Potěšení srdce Potěšení srdce](https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/550757/millennials.jpg?v=1733069422)
![Překvapení ze Slovenska Překvapení ze Slovenska](https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/554326/pomsta.jpg?v=1736838148)
![Oddechovka z vinice Oddechovka z vinice](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544735/tajne-tva.jpg?v=1725830523)
![Zamysli se Zamysli se](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/548085/velke-starosti-malych-lidi.jpg?v=1729515820)
![Oceňuji humor Oceňuji humor](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542043/jak-se-zbavit-lasky.jpg?v=1723231440)