Mafiánské prostředí
Sladké pokušení (2023) / bradovavObálka: 3*
Hlavní postavy: 5*
Děj: 4*
@knihydobrovsky #spoluprace
Čtu erotické knihy a nestydím se za to. Je způsob odreagování od psychicky náročné práce. U těchto knih mám ale ráda, když jsou něčím jiné, zajímavé, když se odlišují a není v nich jen sex na každé stránce.
Tato kniha obsahuje peprné erotické scény, kterých ale není mnoho. Množství je přiměřené a jejich popis je opravdu žhavý. Jak jsem zmiňovala mám ráda, když se tyto typy knih něčím liší. Tato kniha je zajímavá jak prostředím mafie, kdy se autorka nebojí detailně popsat násilné scény a kromě toho se odlišuje věkovým rozdílem hlavních postav.
On je zralý třicátník, ona teprve dosáhla plnoletosti. Je vhozena do života a nucena ihned dospět ve chvíli, kdy se má starat o dvě malé děti. Svou roli zvládne bravurně a kromě dětí se dokáže postarat i o svého manžela. Manžela, kterému jeho bývalá žena ublížila tak moc, že si zakázal mít city. Jak už to tak bývá, toto naše hlavní hrdinka prolomí a svého temného bossa opět naučí mít city.
Právě její kapitoly, její získání si srdcí celé rodiny, její bezstarostnost a kuráž mě na knize bavily nejvíc. Lehké čtení na odreagování obohacené erotickými scénami. Ve svém žánru příjemná novinka a seznámení s novou autorkou.
Celkové hodnocení: 4* z 5*
Sladké pokušení Cora Reilly
Cassio přišel o ženu a musí se teď starat o dvě malé děti a zároveň si udržet moc nad Philadelphií. Potřebuje matku pro svoje děti a taky někoho, kdo mu v noci zahřeje postel. Ale ve světě, který dbá na tradice tak, jako ten je... více