![Mäsiar a Havranka Mäsiar a Havranka](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/547804/bmid_masiar-a-havranka.jpg?v=1729112632)
Myslela jsem, že mě letos po mimozemský romanci (když to řeknu slušně) už nic nepřekvapí. Omyl. Tohle bylo takový psycho, že to chcete číst. Neberte to vážně a skvěle se u toho pobavíte.
Dva sérioví vrazi spolu každý rok soupeří o to, kdo dřív zneškodní jiného zabijáka. Jsou spolu v kontaktu, i když se zas tak často nepotkají a vytvoří si takový přátelský vztah (aspoň ze začátku).
Hlavní postavy jsou psychopati, jinak to nejde nazvat, ale panebože! Bylo to jedinečný. Fakt unikátně skvělý a já to všem plnoletým čtenářům doporučuji!
Ale bacha. Čtěte varování, protože tady autorka popisuje (velmi do detailu) nejen násilnické scény a ne každý na to může mít žaludek. Jak Rowan, tak Sloane se vyžívají v určitých způsobech zabíjení, a i když je to napsané odlehčeně, tento styl humoru nemusí sednout všem.
Děkuji @preskoly.sk za knihu. #spoluprace
![Mäsiar a Havranka Mäsiar a Havranka](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/547804/masiar-a-havranka.jpg?v=1729112632)
Aj sérioví vrahovia potrebujú priatelov. Každá hra má svojho vítaza. Keď medzi konkurenčnými vrahmi Sloane a Rowanom po náhodnom stretnutí preskočí iskra, vznikne medzi nimi niečo nepolapiteľné – priateľstvo podobne zmýšľaj... více
Komentáře (0)
Přidat komentář![lena.o.knihach lena.o.knihach](https://www.databazeknih.cz/img/users/12_/12353/12353.jpg?v=1386616030)
lena.o.knihach také napsala
![Nelítostný lovec Nelítostný lovec](https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/552544/nelitostny-lovec.jpg?v=1734716686)
![Jiskra Věčného plamene Jiskra Věčného plamene](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544368/prokleti-spriznenych-jiskra-vecneho-plamene.jpg?v=1729951354)
![Půl duše Půl duše](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/549176/pul-duse.jpg?v=1731009996)
![Zítra a zítra, zítra, zítra, zítra Zítra a zítra, zítra, zítra, zítra](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540909/zitra-a-zitra-zitra-zitra-zitra.jpg?v=1720792344)
![Všichni milovali naději Všichni milovali naději](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542399/vsichni-milovali-nadeji.jpg?v=1724181404)