Mezidíl

recenze

Jezdec (2022) 3 z 5 / bradovav
Jezdec

Obálka: 5*
Hlavní postava: 4*
Děj: 3,5 *

@knihydobrovsky #spoluprace

Skye má neskutečný talent psát knihy, které vás vtáhnou a vy je přečtete jedním dechem. Nejinak tomu bylo u tohoto druhého dílu série Koncovka. Přečteno sem měl za dva dny.

Oproti prvnímu dílu, kdy jsem byla opravdu nadšená, cítím určité zklamání. V první části knihy se vlastně vůbec nic neděje. Sledujeme hlavní hrdinku, která se snaží odhalit rodinné tajemství. Druhá část knihy obsahuje zajímavější dějovou linku, která ovšem tratí na tom, že nebyla dostatečně připravena v části první. Najednou se toho tak děje naopak hodně najednou, kdy chybí pořádné vysvětlení odhaleného rodinného tajemství, na které jsme při čtení čekali. Zároveň tento díl obsahuje méně erotiky, kterou bych u erotické knihy očekávala.

Kniha na mě působí jako pouhý mezičlánek mezi první a případnou třetí knihou. Po dočtení si tak říkám, že mi něco chybí.

Co mě například při čtení rušilo byly návraty k prvnímu dílu. Autorka vzpomíná skrze postavy, co se stalo v předchozím díle, což mi přijde zbytečné a právě čas věnovaný návratům bych investovala do rozpracování děje nového.

Určitě na sérii nezanevřu a případný třetí díl budu opět číst mezi prvními, protože věřím, ze po rozjezdu v rámci Jezdce to bude opravdu jízda.

Celkově hodnotím: 3,5* z 5*


Jezdec Jezdec Skye Warren

Gabriel Miller mi všechno vzal. Rodinu. Nevinnost. Domov. Jediné, co mi ještě zbylo, je odhodlání získat zpět vše, co mi patří. Myslí si, že mě porazil. Myslí si, že vyhrál. Jenomže mu nedochází, že každý pěšák má šanci stát se kr... více


Komentáře (0)

Přidat komentář