Moje hvězda 2

recenze

[Moje hvězda] 2 (2024) 4 z 5 / EvikU.
[Moje hvězda] 2

Musím říct, že první díl mne zasáhl víc. Aqua a Ruby, dvojčata po slavné Ai. Ruby si jde za svým, chce být slavná jako maminka. Krásná je na to dost. Její bratr Aqua touží po pomstě. Vypátrat záhadného stalkera, kvůli kterému maminka umřela.

Oba tak nastupují na stejnou střední školu herectví a zábavy. Každý za jiným účelem. Aqua má navíc o svou sestru strach a tak dělá všechno možné i nemožné, jen aby neuspěla, aby nedopadla jako Ai.

Chápu oba dva. Geny se nezapřou a Ruby v sobě má touhu po slávě. Být nejlepší. Opět moc hezky ilustrované. Nakonec je paradoxně více slavný Aqua, přestože o to nestál.

Nástup do nové školy s sebou nese určitou nervozitu, seznamovaní s novými lidmi a nejistota, jestli jsem toho umí Ruby dost, aby na tak prestižní škole uspěla. Potkávání známých herců na škole je takové vzrůšo.

Jako u všech komiksů jsem si užívala hlavně kreslenou formu. A těším se co přinese třetí díl.


[Moje hvězda] 2 [Moje hvězda] 2 Aka Akasaka

V okamžiku, kdy rukou stalkera vyhasl život mladé hvězdy Ai Hošino, skončilo i idylické dětství jejích utajovaných potomků, dvojčat Aquy a Ruby. O deset let později dvojčata nastupují na střední školu a kromě vzpomínek na minulé ž... více


Komentáře (0)

Přidat komentář