Mrtvá říše - Stacey Marie Brown

recenze

Mrtvá říše (2024) 4 z 5 / books.monca
Mrtvá říše

Mrtvá říše - Stacey Marie Brown

Za knihu moc děkuji @albatrosmedia #spoluprace

Moje recenze:
Pokračování mé oblíbené fantasy série Divoká říše. Toto je už třetí díl a jsem z něj stejně nadšená jako z předešlých dvou.

Po únosu povstaleckou skupinou se Brexley ocitá v nelítostném světě politiky, kde se lidé ani fae neohlížejí na následky. Život jí neulehčuje ani to, že její spojení s nechvalně proslulým Warwickem den ode dne sílí. Navíc se všude šeptá o mocné kouzelnésubstanci a Brexley její pouto k fae knize přivede o krok blíž k odpovědím, které hledá. Jakmile však jednou otevře zapovězené dveře, vyvalí se z nich všechna tajemství minulosti. Pravdy, kterým nedokáže čelit. A zrady, které tnou až na kost.

Tento díl se dokonce odehrává v České republice. Dále se také v tomto díle dozvíme spoustu nových informací a romantická linka se konečně začne posouvat.

Ačkoliv je to pořád to samé, moc mě i tato kniha bavila a chci se pustit do dalších dílů.

Určitě moc doporučuji.
A ta obálka!


Mrtvá říše Mrtvá říše Stacey Marie Brown

Po únosu povstaleckou skupinou se Brexley ocitá v nelítostném světě politiky, kde se lidé ani fae neohlížejí na následky. Život jí neulehčuje ani to, že její spojení s nechvalně proslulým Warwickem den ode dne sílí. Navíc se všude... více


Komentáře (0)

Přidat komentář