~Murtagh~

recenze

Murtagh (2024) 3 z 5 / bookswclaraa
Murtagh

~Murtagh~

゚:*____________________゚:*

゚Anotace ゚

„Legenda pokračuje. Vraťte se do světa Eragona a Dračích jezdců!"
Pro Dračího jezdce Murtagha a jeho draka Trna už není na světě bezpečno. Zlý král byl svržen a z nich se stali vyděděnci. Po celé zemi se navíc začínají šířit zvěsti o pukající zemi a zápachu síry, který se vznáší ve vzduchu. Zdá se, že ve stínech Alagaësie se skrývá cosi zlého. A tak začíná epická cesta do známých i neprobádaných krajů, kde budou muset Murtagh a Trn použít všechny zbraně ze svého arzenálu, aby našli a přelstili tajemnou čarodějnici. Čarodějnici, která je mnohem mocnější, než se zdá.

゚:*____________________゚:*

: * Moje hodnocení : *

°Tahle série je skvěle napsaná a moc jsem se těšila, že výjde další díl!

Ale už ze začátku to bylo dost zdlouhavý a docela trvalo, než jsem se začetla.

Válka skončila a Galbatorix je mrtvý. Eragon cvičí mladší generaci. A Murtagh a Trn se vydávají na cestu plnou dobrodružství, ale i nebezpečí. Plno zvratů,nečekaných událostí a akcí.
Zjístíme, jaký život má Murtagh a jeho drak po válce, ale taky Murtaghovu minulost z jeho snů a mnohem víc!

Série je skvělá jak pro mladší čtenáře, tak i pro starší V knize je spoustu map,obrázků,dodatků a hlavně draků!! Jo a jinak viděli jste tu knížku pod přebalem?! Milujuu!

I když je to kniha plná kouzel,draků atd. Tak jsou tu i nějaké vážnější chvilky, které se mi líbí tak nějak ve všech knihách.

Co mi tam chybělo, byla nějaká romantika, protože ta v knize je fakt minimální, ale na druhou stranu je někdy fajn si odpočinout u knížky, kde ta romantika tolik není. BUT hlavně mi tam dost chyběl vývoj hlavních postav… ten byl totiž taky dost minimalní což mě dost mrzí, protože tahle knížka si to zaslouží.

Je skvělé, že tahle série pořád funguje i když můj pohled na knížky a hlavně to co čtu se dost změnil. Bylo to dobrý? Ano. Přečetla bych si to znovu? Nejspíš ne.°

~3/5~

Děkuji moc @humbook a @humbook_blogeri že mi knížku poskytli na recenzi

゚:*____________________゚:*

*゚Tags: *゚
#humbookblogeri #spoluprace #knihanarecenzi #murtagh #christopherpaolini #bookstagram #booklover #books #kniznirecenze


Murtagh Murtagh Christopher Paolini

Legenda pokračuje. Vraťte se do světa Eragona a Dračích jezdců! Pro Dračího jezdce Murtagha a jeho draka Trna už není na světě bezpečno. Zlý král byl svržen a z nich se stali vyděděnci. Po celé zemi se navíc začínají šířit zvěs... více


Komentáře (0)

Přidat komentář