Navždy spolu

recenze

Navždy spolu (2022) 4 z 5 / renulka16
Navždy spolu

Jackson Hastings se stejně jako jeho předkové věnuje farmaření, ale stále ho to táhne do města. Z dědictví po babičce si proto ve městě zřídí obchod a začne podnikat. Zásnuby s Loise, dcerou bohatého obchodníka s uměním, jeho venkovskou minulost nadobro uzavřou. Pak se ovšem do jeho života vrátí Melody, která Jacksona bláznivě milovala už od dětství, a všechno se začne komplikovat.

Kniha Navždy spolu je plná emocí, smutku, radosti, ztráty i velké bolesti, odehrávající se na jedné australské farmě.

Příběh začíná tím, že je Vera těhotná, rodičům nechce říct s kým a tak ji její otec vyžene z domu. Po cestě potká pana Hastingse, který se jí ujme a poskytne jí a pak i jejímu narozenému synovi Erniemu, střechu nad hlavou.
Ernie a syn Hastingse Jackson se stanou nejlepšími přáteli, do doby, než se mezi nimi ocitne Melody.

Řekla bych, že se zde jedná o klasickou rodinnou ságu s pěkně zamotaným milostným trojúhelníkem nebo respektive mezi čtyřmi lidmi.

Příběh je to opravdu čtivý a pro ženy to může být i velmi emotivní, co se týče nevěry či dětí. Mě kniha nenechávala chladnou a Jacksona jsem měla celou dobu chuť na místě probodnout, protože se choval jako malé dítě, které nemůže mít zrovna tu hračku, byť si s ní mohl celou dobu hrát.

Menší část knihy jsem si myslela, že mě to nebude bavit, že se tam až tak moc neděje, že se spíš řeší jen to, jestli si farmu převezme Jackson a jeho útěk do města za snem v obchodě. Ale od doby co nastoupila na scénu jeho snoubenka Loise, tak se kniha otočila jiným směrem a nabralo to slušné grády a byla jsem zvědavá, jak to nakonec celé dopadne.

Je to moje první setkání s autorkou a rozhodně ne poslední.


Navždy spolu Navždy spolu Elizabeth Haran

Jackson Hastings se stejně jako jeho předkové věnuje farmaření, ale stále ho to táhne do města. Z dědictví po babičce si proto ve městě zřídí obchod a začne podnikat. Zásnuby s Loise, dcerou bohatého obchodníka s uměním, jeho venk... více


Komentáře (0)

Přidat komentář