Nedokončený příběh

recenze

Nedokončený příběh (2023) 5 z 5 / EvikU.
Nedokončený příběh

Prolínání minulost a přítomnost a odkrývání starých tajemství na knihách miluju. V této knize je to opět skvěle uchopeno.

V minulosti probíhá láska v dějinách války. Jameson a Scarlett. To nenechá jedno oko suché. Anglická dívka z aristokracie se zamiluje do Amerického letce. Jejich láska je jako zásah bleskem. A je to tak krásně napsaný, že z jejich chování máte mrazení. Tak moc jim tu osudovou lásku věříte.

V současnosti je pravnučka Georgie, která spolupracuje na vydání příběhu, který napsala její prababička, ale nestihla ho dokončit. Její babička Scarlett vydala přes 70 knih. Dokončit ho má uznávaný spisovatel románů pro ženy Noah.

V obou liniích příběhu není nouze o zvraty a trápení. Ale i vášeň, lásku, smysl pro humor. Kniha mě vtáhla, ani nevím, jestli se mi zamlouvala víc minulost nebo přítomnost. Obě linky byly opravdu čtivé, proložené dopisy Jamesona Scarlett a Scarlett Jamesonovi.

Ke konci knihy už bylo čtení náročný na emoce. Ale dokončený příběh, tak jak ho nakonec vydali mi ne úplně sedl. Zato příběh Noaha a Georginy neměl chybu.


Nedokončený příběh Nedokončený příběh Rebecca Yarros

Osmadvacetiletá Georgia Stantonová se po těžkém rozvodu vrací domů do Colorada, aby převzala dědictví po své prababičce, legendární autorce romantických příběhů. Ocitá se tváří v tvář Noahu Harrisonovi, mladému úspěšnému spisovate... více


Komentáře (0)

Přidat komentář