Nelítostný lovec - Nelítostný lovec | recenze | Databáze knih
Nelítostný lovec

Opět jsem se přesvědčila, že čarodějnice jsou moji nejvíc oblíbenou fantasy postavou.

Ač v této knize není příliš dokonale vyobrazen samotný fantasy svět (což mi většinou u Romantasy příběhu přijde jako takový standard), kniha mi neuvěřitelně sedla již od prvních řádků.

Rune, jako hlavní hrdinka. Karmínová můra, ochránce čarodějnic, oproti tomu dva bratři Alex a Gideon. Alex, věrný přítel Rune, již od dětství. Naopak Gideon, její hlavní nepřítel. Všechny tři postavy mi byli něčím sympatické a ničím mi nenarušovaly čtení.

V této knize se setkáme s romantikou, která je spíše však na pozadí samotného příběhu, což beru jako velké plus. Samotný překvapivý závěr s otevřeným koncem na druhé pokračování je další plus, ale zároveň samozřejmě minus, vzhledem k tomu, že u nás za pár dní bude teprve vycházet tento díl.
A třetí plus je samotná obálka, která je naprosto kouzelná a skvěle se hodí ke knize Nelítostný lovec.

Já moc děkuji Humbook, že jsem si mohla přečíst recenzní výtisk ještě před vydáním knihy a jdu se naučit kouzlo, které bude moct ovládat čas.

Nelítostný lovec Nelítostný lovec Kristen Ciccarelli

Osudová láska, nebo smrtící nepřítel? První díl romantické fantasy duologie. Mladá čarodějnice Rune před světem předstírá, že je jen povrchní dívka s obrovským majetkem – po nocích však jako Karmínová můra zachraňuje jiné čaroděj... více

Komentáře (0)