Já prostě miluju jakékoliv paranormální romance a ani Nevěsta mě rozhodně nezklamala.
Upíři a vlkodlaci mezi sebou mají velké napětí a chtějí zaručit mír sňatkem mezi Misery (upírkou) a Lowem (alfou).
Misery skoro celý svůj život strávila v říši lidí, takže se nepodobá upírům, které vlci znají.
Tohle je velmi rychlé oddechové čtení s trochou tajemna a hlavně skvělou romantikou, ve které nechybí spicy scény.
Ty jsou ale okořeněné něčím, co se vyskytuje pouze u vlčích měňavců. Trochu mě u téhle části zaskočil překlad, ale já sama bych asi úplně nevěděla, co s tím udělat.
Nečekejte nějakou velmi propracovanou fantasy plnou akce, spíše je to něco na způsob Vlků zvěrokruhu.
Nicméně tam byly všechny linky, které já absolutně miluju - dohodnuté manželství, od nepřátelství k lásce a mnoho dalších!
Navíc tam byl náznak toho, že by kniha mohla mít pokračování s jiným párem, tak snad se dočkáme!
Kniha mi byla poskytnuta v rámci spolupráce s knihkupectvím Luxor.
Nevěsta Ali Hazelwood
Misery, jediná dcera nejmocnějšího vampýrského radního na jihozápadě, je povolána z anonymního života mezi lidmi, aby jako nevěsta stvrdila historické příměří s vlkodlaky. Lowe vládne smečce s absolutní autoritou, ale ne bez rozum... více