Něžné, ale silné karty!

recenze

Andělé drahých kamenů (2016) / RenataP
Andělé drahých kamenů

Chcete držet v rukou bohatství drahých kamenů? Jejich energii? Samozřejmě kameny jako takové jsou určitě nejlepší, ale tato sada karet v ničem nepokulhává. Jsou na ní zvolené úžasné barvy, uklidňující a rozvíjející moudrost a klid. Autorka Margaret Ann Lembová totiž moudro drahých kamenů a jejich energetické vyzařování spojila s energiemi andělů.
Tím vzniklo jedinečné dílo
Samozřejmě, drahé kameny se dají spojovat s čímkoliv ezoterickým. Od tarotových karet po numerologii, znamení zvěrokruhu, ba i planety, ale s anděly jde o jakési jemné až křehké propojení. A tak přesně působí každá karta.

Každá karta v balíčku představí jeden z drahých kamenů a výklad určité životní situace. Na druhé straně karty je pak andělská afirmace, která vám dodá sílu proměnit svůj život k lepšímu. Budete-li se k těmto kartám pravidelně obracet o radu, přivoláte k sobě moudrost a ochranu drahých kamenů a strážných andělů, tvrdí anotace na obálce knihy.

Lehké polechtání ezoterikou?

No ano… Andělé drahých kamenů patří mezi karty, které jsem si sama pro sebe zařadila k těm jemným. Které si uložím stranou a pouze o ně čas od času zavadím pohledem. Nedají se držet v ruce každý den, protože jejich jemnost mi nějak nekoresponduje s každodenním zemitým žitím. Na druhou stranu, když už je v rukou mám, jsou moudré, jsou jako lehké políbení andělem, který se vám snaží něco říct. Sdělit.

Znáte ty chvíle, kdy jste v životě na křižovatce a nevíte, kudy dál? Právě pro takové je určena tato sada. Čtyřicetčtyři kamenů je tu rozepsáno a darováno do rukou andělům, spojují se jejich podobné a velmi specifické síly a můžete si tak intuitivně vytvořit svou vlastní mapu pocitů a řešení, kterak z nich ven, nebo jak je použít pro svůj prospěch.

Tyto karty probouzejí v člověku jemné vnímání, které se může hodit ve chvíli, kdy tápete, kdy hledáte něco… něco… neidentifikovatelné něco, co vám dodá odvahu žít dál. I kdybyste si u nich jen uvědomili, že máte nějaké sny, které se třeba nyní nemohou z nějakého důvodu uskutečnit. Ale je dobré je neztrácet z dohledu.

Karty Margaret Ann Lembové vydalo Synergie Publishing SE, 2016, Renata Petříčková, www.ostrovknih.cz

Andělé drahých kamenů Andělé drahých kamenů Margaret Ann Lembo

Drahé kameny jsou mocným nástrojem, který můžete použít na cestě za sebepoznáním. Promlouvají k nám prostřednictvím barev a tvarů a předávají svá poselství, která dokážou mnoha způsoby motivovat, inspirovat i uzdravovat. Balíče... více

Komentáře (1)

Aracely
15.05.2016

Krásná recenze, kterou dokážu ocenit. Věřím tomu a ráda si to objednám :-)