V prvé řadě chci poděkovat jak autorce, tak nakladatelství @venupress za možnost čtení v rámci #spoluprace Knížku jsem netrpělivě vyhlížela a musím říct, že předčila má očekávání.
V příběhu se potkáváme s Candym a Virginií. Giu známe již z prvního dílu a já si tehdy říkala, že by bylo fajn ji potkávat i trochu víc. Jo splnilo se. Knížka je opět psaná z pohledů obou hlavních protagonistů a je to mega čtivé. Hoodně těžko se odkládala, i když se mi už klížily oči. Snažila jsem se však moc nečíst, abych si ji užívala o něco déle, ale nijak extra mi to nevyšlo. Poslední stránky jsem doslova hltala.
Jak člověk čte už několikátou knihu od autora, tak svým způsobem trochu očekává, že to bude podobné jako v té předchozí. To se splnilo, ale trochu jinak, než jsem předpokládala a vůbec ne špatným směrem! I když chci další díl! PRONTO! ale kdo si počká, ten se dočká, takže trochu té trpělivosti v sobě ještě najdu.
Knížka se fakt četla sama, líbilo se mi střídání pohledů. Více jsme se seznámili s celým týmem LocalX, protože tentokrát nejsme pozorovatel zvenčí, jako byla Cassie, ale oba hlavní hrdinové jsou ve středu dění v klubu. Popravdě mám pocit, že bych to potřebovala ve filmové podobě! Ale musel by to natáčet někdo, kdo to umí a neudělá z toho kravinu! To, že se objeví několikrát i Cassie a Harry byl velice příjemný bonus, protože Cassie jsem si fakt zamilovala a po dočtení Habibiho měla potřebu dozvědět se víc!
Postupně odkrýváme minulost postav a dozvídáme se o nich více. Má to hloubku, všechno má svůj důvod, který nemusíme chápat, či s ním souhlasit, ale je to autentické.
Některé hlášky jsou naprosto legendární! “Co tu stojíš, jak penis v pornu? nebo ta, kdy Harry vyjadřuje přesně moje pocity při čtení různých názvů pro intimní partie v knihách. Fakt jsem se bavila!
Dlouho se mi nestalo, že by mě kniha takhle položila v dobrém slova smyslu. Protože po dočtení jsem měla pocit, že žádná kniha nebude takhle dobrá. Moc se těším na jistě velkolepý závěr série a jsem si plně vědoma, že budu muset koupit hned jak vyjde, protože nevydržím čekat na české vydání, to však doplním hned jak vyjde!
5 / 5
Candy Baja Dolce
Vítejte ve vylepšeném klubu LocalX a ponořte se do jeho hříšných hlubin. Pozor! Vstup je možný pouze na vlastní riziko. Do podniku neřestí zavane čerstvý, sladký vánek - nový majitel Dorian, kterého přezdívají Candy. Nepočítal vša... více