Obránce mimo hru

recenze

Obránce mimo hru (2024) 4 z 5 / Anet_jan_book
Obránce mimo hru

Toto je první kniha s hokejovým tématem, kterou jsem četla a musím přiznat, že je to moc pěkný příběh.

Je to příběh ve kterém nas provazí Andie,která je zdravotni sestra na JIP, jejim mladší bratr Noah, který miluje hokej a tim nejzasadnejsim....sexy hokejový obránce NHL Mitch,který má problem se sebekontolou.

Je to zkrátka kniha plná překvapivých momentů, smutku, závisti, napětí ale i přátelství a lásky. Celé je to zakomponované v hokejovém světě ve kterém se rozhodně nebudete nudit.

Je to příjemná oddechovka, která vás navnadí, rozesmutní ale i potěší a v mém případě se i zamilujete do hlavního hrdiny. Zhltla jsem to ani nevím jak a upřímně by mi nevadilo, kdyby to mělo ještě o pár stránek navíc. Konec byl napínavý a moc krásný až jsem nechtěla otáčet další stránky, jelikož jsem byla už u konce. Bylo příjemné vplout do prostředí mezi hokejový tým a nechat se unášet jejich atmosférou.


Obránce mimo hru Obránce mimo hru Leah Brunner

Mitch je pořádně ostrý hokejový obránce, který prostě nedokáže udržet svou vznětlivost na uzdě. A to vede k zákazu hry na patnáct zápasů NHL. Jako by to nestačilo, musí dočasně zaskočit za trenéra juniorů. Hned při prvním tréninku... více


Komentáře (0)

Přidat komentář