Obránce mimo hru

recenze

Obránce mimo hru (2024) 4 z 5 / bookbug_cz
Obránce mimo hru

Tož, tak tohle byla záležitost na jedno odpoledne!
Nemyslím to nijak špatně. Příběh jsem si vážně užila, bylo to milé, lehoučké. Možná by se tam ale vlezlo víc hloubky, kdyby autorka chtěla. Postavy se daly vykreslit líp, temná zákoutí jejich životů si zaslouží víc prostoru.
...
Mitch je hokejista. Jeden z těch fakt dobrých, co hokeji obětují prakticky celý svůj život. Nemá v životě nikoho, s kým by tuto vášeň mohl sdílet, a proto je většinu času nerudný. Má problémy se zvládáním vzteku, což ho dostalo do nejednoho problému. Jeho posledním trestem je zákaz hry na patnáct zápasů NHL a k tomu všemu ho jeho agent donutil, aby zaskočil za trenéra juniorů. Samozřejmě pro zlepšení jeho mediálního obrazu. A právě tam se seznamuje s energickou Andie, sestrou jednoho z hráčů.
...
Andie je zdravotní sestra a po smrti rodičů se stala opatrovnicí svého bratra Noaha, který s ní moc nemluví, je vznětlivý a ona si vůbec neví rády. S nadutým a nepříjemným trenérem si vjedou do vlasů, ale víceméně je od začátku jasné, že se ti dva přitahují. Romantika nám tady ale klouže po povrchu, vývoj tu moc nečekejte. Všechno jde až moc rychle, Mitch se mění až moc rychle, a občas jsem si říkala, jestli by ty jeho dialogy opravdu takhle řekl chlap.
...
Co musím vyzdvihnout – nenudila jsem se. Knihu jsem přečetla za pár hodin, odpočinula si u ní a fandila Mitchovi, aby vše zvládnul a byl v životě konečně šťastný. Protože jak z jeho příběhu poznáme, to, z jakého prostředí pocházíme, formuje naši osobnost. Ať už chceme nebo ne.
...
Dejte si tento příběh, pokud máte rádi upocené hokejisty se srdcem na dlani.
...
Za knihu děkuji @grada_cz v rámci spolupráce.


Obránce mimo hru Obránce mimo hru Leah Brunner

Mitch je pořádně ostrý hokejový obránce, který prostě nedokáže udržet svou vznětlivost na uzdě. A to vede k zákazu hry na patnáct zápasů NHL. Jako by to nestačilo, musí dočasně zaskočit za trenéra juniorů. Hned při prvním tréninku... více


Komentáře (0)

Přidat komentář