Obsahovo príjemná oddychovka, štýl písania dokonalý
recenze
Ak budeš môj (2022) / janka0705DÁ SA TO? Dá sa znova zamilovať, ak bolo láske ublížené? #overthinking
Postavu Jess som si obľúbila okamžite, no a s Nealom to bolo presne tak isto. A, myslím si, že práve toto je ten nazvime to kľúč k úspechu - k dobrej knižke; že si človek veľmi rýchlo obľúbi hlavných hrdinov, no a tak je zvedavý na ich ďalší život.
Ide o príbeh, ktorý (ruku na srdce) vlastne vôbec ničím nie je špeciálny - stretne sa ona a on, tu to iskrí, hentam to iskrí, niekto má strach, druhý je zaľúbený po uši... No napriek tomu vie dať knižka človeku veľa.
Napríklad ho prinúti zamyslieť, kde on sám má svoje hranice, čo sa týka začiatku nového vzťahu, po akom čase po ukončení predošlého vzťahu je ochotný a najmä schopný vstúpiť do ďalšieho.
Ak máte radi #lovestory určite sa vám bude knižka páčiť. Tak ako mne. A keď sa bude vzťah dvoch ľudí už pridlho zdať príliš pekný, tak akosi spontánne budete očakávať, čo sa pokazí - lebo tak to prosto aj v živote chodí. Raz hore, raz dole.
No a hoci ide o voľné pokračovanie série "Môj", knižku si užijete aj bez toho, aby ste tú predošlú (Tak trochu môj) čítali.
Ak budeš môj Barbora Astor
Dá sa znova milovať, ak bolo láske ublížené? Ten piatkový večer mal byť plný romantiky. Iba ja, môj priateľ, kulisa zo zapálených sviečok a fľaša šampanského. Chcela som ho prekvapiť, no stal sa presný opak – on prekvapil mňa. Tý... více