Ochrana tygra

Zatím posledním, měňavcem je tygr Cruz. Když mu po letech dá někdo tip na vraha jeho rodiny. Neváhá musí se pomstít. Jenže tady tato žena nevypadá jako někdo kdo by zabíjel a tak začne váhat. Mezi tím se strhne mela a on jí najednou táhne pryč aby se jí nic nestalo.

Kdo je ten tajemný zachránce a proč tvrdí, že byl jeden ze dvou vrahů, jež se dnes pokusil ji připravit o život. Vždyť nic neudělala. Jenže on jí k tomu teď ještě pomáhá. Má mu vůbec ale věřit. Vnitřní hlas ji ale napovídá, že ano. U něj je v bezpečí. No do té doby než přijedou k němu domů. Ten druhý na ni moc laskavě nekouká.

Celé to musí být nedorozumění, už se spálila s tou smlouvou. Která ji nutí dofotit ty fotky i když by raději byla někde venku ve vodě.
Ale ten boží dům na stromě vypadá úžasně. Kdo je její vrah/ zachránce. A proč jí to k němu táhne?

Zatím poslední vydání díl této série. A já už se neskutečně těším na další, kde bychom měli poznat konečně Silase. Dračího měňavce a také tak trochu vůdce této skupinky.

Ochrana tygra Ochrana tygra Anna Lowe

Tygří měňavec Cruz Khala lidem nevěří, a má pro to dobré důvody. Nevěří ani osudu – dokonce ani když mu přivede do cesty jedinou ženu, která dokáže vnést radost do jeho ztrápené duše. V sázce je však víc než jen láska, protože na ... více

Komentáře (0)