Mít svou vlastní rozhlasovou show musí být vážně cool. Taky hodně stresu, to jo. Ale dokážu si živě představit, jak to musí být zároveň i vzrušující.
Rosie svůj pořad miluje už roky, daří se jí, její rozhovory si udržují vysokou laťku a posluchači přicházejí den za dnem. Vést rozhovor je její umění. Dokáže se vcítit do každého účinkujícího, do jeho duše. Otázky, které klade, nejsou povrchní a prvoplánové. Těžko uvěřit, že má zrovna ona panické ataky, které jí v životě stahují dost na dno.
Značnou popularitu jí má přinést rozhovor s populární klučičí kapelou Scarlet Luck, kterou ona sama zbožňuje už od střední školy a na rozhovor se tedy svědomitě připraví. V osudný den ale dojde k příšernému nedorozumění a stín neskutečného trapasu se za ní táhne. Kapela je nejdřív naštvaná, ale nakonec uzná, že se z toho stala aféra, která se rozrostla do neuvěřitelných rozměrů. Snaží se tedy Rosie pomoci a ukázat fanouškům, že jsou všichni v pohodě a drží spolu.
Rosie se s bubeníkem Adamem, kterému nikdo neřekne jinak než Beast, seznámí za velmi nepříjemné situace. Rosie se právě zmocní záchvat paniky. Díky jejich podobnému emočnímu rozpoložení však najedou na podivně elektrizující spojení a od té doby i my najíždíme na vlnu romantiky, kterou střídá jedno emoční drama za druhým.
Není to klasická ťuťuňuňu romanťárna, a možná proto mě tak bavila. Je v ní hodně bolesti, myšlenek, zkrátka hodně reálného života. Dá se říct, že mi Mona Kasten opět rozdrtila srdce na tisíc kousíčků.
Osamělé srdce Mona Kasten
Rosie nemůže uvěřit, že jí v její internetové rozhlasové show poskytnou rozhovor samotní Scarlet Luck. Nejenže kapelu sleduje už roky, její písně ji také dostaly přes nejtěžší období jejího života. Fascinuje ji především bubeník A... více