Ostrovy bohů
recenze
Ostrovy bohů (2023) / knizni.magorkyyNo páni!
To jsem si řekla po dočtení této knihy, protože tohle byla vážně pecka! Po dlouhé době se mi do rukou dostala krásná fantasy plná, vtipu, romantiky, přátelství a mnoho dalšího. Nesmím opomenout i krásně vymyšlený svět, zajímavou mytologii A TA MAPA.
Co jsem tak koukala, hodně lidem vadí, že zde máme hned pět hlavních postav a jejich pohledů. Mě osobně to vůbec nevadilo a ani nedělalo problém. Na všechny postavy jsem se těšila a zajímalo mě, jak se bude příběh z jejich pohledů vyvíjet. Každá z postav měla své kouzlo a něčím mě okouzlila. Favorita jsem ale asi nenašla.
Autorka si ke konci krásně připravila půdu pro další díl a já nestačila mrkat. Druhý díl si určitě taky koupím! Popravdě jsem si celou knihu říkala, že tam to asi míří a tak jsem nebyla překvapená.
Za tohle celé chci moc poděkovat @humbook Téhle příležitosti si moc vážím a bylo to opravdu super!
Tahle kniha si rozhodně zaslouží všech pět hvězd.
Pokud hledáte nějakou super víkendovku s pořádnou mořskou a magickou atmosférou, Ostrovy bohů jsou to pravé!
#humbookblogeri #spoluprace #ostrovybohu #amiekaufman #yabooks #ya #fantasy
Ostrovy bohů Amie Kaufman
Magie, romantika a bohové ve strhující fantasy od autorky sérií Akta Illuminae a Aurora. Selly uvázla na pevnině, ale rozhodně tam nehodlá strávit zimu. Moře totiž volá a ona musí najít svého otce, který o sobě už dlouho nedal věd... více