Osud hněvu a plamene

"Tehdy mi to všechno začne dávat smysl - její naléhání, nepromyšlený plán, tajemný pan Malachi.
Sofie musí být naprosto mešuge."

Kniha, která mě zaujala svou obálkou a anotací. Za poskytnutí recenzního výtisku děkuji @humbook_blogeri .

Cca polovina knihy se mi neskutečně vlekla, ale po tom, co se na scéně ukázal mladý král Zander, jsem tomu podlehla a druhou polovinu si moc užila.

Překlad knihy se vážně povedl a já se několikrát pěkně zasmála. Humor na jedničku. Ale co se mi na knize vážně líbilo, byla romantická linka. Od nenávisti k lásce.

Romeria byla obrovská bojovnice a hlavně držka, co si nenechala nic líbit. To, co všechno přežila bylo obdivuhodné. A Zander ji dokonale doplňoval. Oba se snažili změnit jejich svět k lepšímu pro lidské obyvatele.

Líbilo se mi, jak se Romeria z New Yorku vypořádala s magickým světem v jiné dimenzi. Hlavně, když si navrhla šaty, které svým střihem nikdo neznal a jak vzpomínala na hamburgery. Propojení dvou světů.

V knize bylo hned několik překvapení co jsem nečekala. Hlavně to o Zanderovo bratrovi Atticusovi.

Příběh ukrývá spoustu tajemství, intrik a krásný fantasy svět. A já se už teď moc těším na pokračování. Doufám, že kniha naváže na super konec a v tomto duchu bude pokračovat dále.

Kniha vychází v lednu a milovníci fantasy by si ji rozhodně neměli nechat ujít. Doporučuji!

Osud hněvu a plamene Osud hněvu a plamene Kathleen A. Tucker

Zručná zlodějka Romeria krade šperky pro newyorskou mafii. Po sérii záhadných událostí se však ocitne v říši soupeřících trůnů, válčících elfských společenství a živelné magie. Když se probudí v těle proradné elfí princezny, rychl... více

Komentáře (0)