Osud hněvu a plamene

recenze

Osud hněvu a plamene (2024) / Lenka8065
Osud hněvu a plamene

Svět plný lstí, zrady, tajemství a záhadných bytostí, přesně to je Osud hněvu a plamene. Z této obálky srší typická bichlička fantasy s romancí, která neskončí pouze prvním dílem.

Hned od začátku máme pohled na svět, ve kterém žije Romerie. Je to ten nejvíce podobný tomu našemu, avšak i ten má odlišnosti, monstra, bytosti, které sem nepatří. Hned nato se však přesuneme do světa, který nás provází celým příběhem. Jedná se o svět jako v jiné době, kde vládne mnoho různých rodů v různých zemí. Například elfy, upíři a mnohé další bytosti.

Nejen svět je naprosto dokonale vymyšlený, ale i postavy mají velice dobré popisy a můžeme se díky tomu do nich lehce vžít. Jedná se tady hlavně o dva hlavní hrdiny Romerii a Zandera. Mezi nimi se tvoří vztah enemies to lovers. Kdy jsou za dané situace nuceni tvořit falešný vztah! Chemie mezi nimi je nepřehlédnutelná. Příběh doplňuje mnoho vedlejších postav. A to například patroni daného živlu, poddaní či nejbližší královské rodině.

Příběh je velice dlouhý, je to za mě však u fantasy knih záruka kvality. To že svět je dostatečně popsaný, příběh není uspěchaný, postavy mají čas se projevit a nechybí různorodé zápletky!

Nenechte si ujít tento fantasy svět s eroticko- romantickou zápletkou. Kniha vás donutí nepustit jí z ruky!

Hodnocení: 5/5 1,5/5
Za poskytnutí této knihy na recenzi moc děkuji @humbookblogeri! #spoluprace #humbookblogeri

Osud hněvu a plamene Osud hněvu a plamene Kathleen A. Tucker

Zručná zlodějka Romeria krade šperky pro newyorskou mafii. Po sérii záhadných událostí se však ocitne v říši soupeřících trůnů, válčících elfských společenství a živelné magie. Když se probudí v těle proradné elfí princezny, rychl... více

Komentáře (0)