Pád do tmy

recenze

Pád do tmy (2022) 5 z 5 / EvikU.
Pád do tmy

Takhle nějak si já představuji ideální thriller. Napětí po celou dobu, smysluplné vyšetřování, střídání vypravování různých osob, takže je vidět i pod pokličku uvažování vraha a co ho k tomu vedlo. Nikdo se nenarodí s tím, že bum, já budu vrah.

Kniha má poměrně hodně kapitol, tak ubíhá strana za stranou. Má to svižný, úderný děj. Snad ani chvilku jsem si neřekla, že bych se u knihy nudila nebo bych nechápala, co se v knize děje.

Postavy Madison a Nateho jsem si oblíbila. Oba si prošli vězením několik let, obviněný neprávem. Oba si přejí svoji spravedlnost a novou šanci na život. A je to setsakra těžké. Začnou spolu vyšetřovat jako soukromí detektivové. První případ, který mají je pohřešovaná 12-ti letá Jenny, která se ztratila z dětského tábora.

Zajímavé bylo i chování Jenny, které v knize zmiňují. Vyšetřování má překvapivý závěr, zůstává mi rozum stát.

Najímá si je babička zmizelé dívenky. Madi s Natem přijíždí na tábor a postupně odhalují nové okolnosti. Policie není nadšená, že se jim tam potulují soukromá očka, ale nakonec se domluví na spolupráci.

Tuto dvojici jsem si velmi oblíbila a vrhnu se na druhý díl. Jestli vyjdou další, budu je číst taky. Sérii si dávám do svých oblíbených.


Pád do tmy Pád do tmy Wendy Dranfield

Začátek strhující detektivní série od bestsellerové autorky Detektiv Madison Harperová a soukromý vyšetřovatel Nate Monroe mají jedno společné – oba si odseděli tresty za zločiny, které nespáchali. Teď spojí síly, aby pátrali po... více


Komentáře (0)

Přidat komentář