POSLEDNÍ GAMBIT

recenze

Poslední gambit (2023) 4 z 5 / Knižní střípky
Poslední gambit

POSLEDNÍ GAMBIT 3.díl #precteno
JENNIFER LYNN BARNES
Nakl. YOLI
Rok vydání 2022
360 stran
4*/5


Avery, naší hlavní hrdince, odkáže miliardář Tobias Hawthorne, prakticky veškerý svůj movitý i nemovitý majetek. Proč? Vždyť Avery ho vůbec neznala...

Tyto otázky jsme si pokládali již v prvních dvou dílech. A i když ve dvojce nějaká tajemství odhalena byla, stejně jich spoustu čekalo na závěrečný díl.

K jedničce jsem přišla jak slepý k houslím, ani ve snu jsem neměla v plánu ji číst. O to více jsem byla překvapená a nadšená. A nedočíst tuto sérii jsem si už nedovedla představit.

Budu se opakovat stejně jako u předchozích dvou dílů, že mi to zase sedlo. Určitě, když bych chtěla, našla bych nějaké ty mouchy, ale já opět nechci. Je to kniha pro mladé, a tak k ní také musím přistupovat. Navíc si opravdu myslím, že to je po čertech dobrá kniha pro mlaďochy, pro mě tam nebylo nic, co by mě nějak zásadně vytáčelo. Já ji číst jako puberťák, tak jsem z ní úplně hotová. A ve své podstatě jsem z ní do jisté míry hotová i v mém výrazně vyšším věku, cílovka už fakt nejsem.

Já si ten návrat fakt užila, i když asi objektivně byl tento díl nejslabší, pořád mě to bavilo. Číst všechny díly najednou, možná bych byla přesycena, ale s několikaměsíčními rozestupy to byla pro mě značka ideál. Omladina z této série je skvělá, ochranka od Avery jsou prostě borci. A co se týče čtyř bratrů H., tož já furt nevím, kterého bych si vybrala dříve... Asi všechny, nějak se nemůžu rozhodnout, a to jsem stará baba. Prostě a jednoduše - i s těmi všemi mouchami, které tam byly, to bylo stejně boží. Těším se na příští rok, kdy vyjde nějaký doplňkový kousek přímo o našich čtyřech bratrech. Pak už si snad konečně budu schopná jednoho favorita z nich vybrat( PROSINEC 2023).

Knihkupectví Luxor
Knižní klub
#kniznispoluprace


Poslední gambit Poslední gambit Jennifer Lynn Barnes

Už za pár týdnů zdědí Avery Grambsová miliardy. Stačí jen přežít. Napětí se však stupňuje a situace je nebezpečnější než když dřív. Jediné, co Avery pomáhá ze všeho se nezbláznit, jsou bratři Hawthornové. Zná jejich tajemství a on... více


Komentáře (0)

Přidat komentář