Poslední tanec

recenze

Poslední tanec (2024) 3 z 5 / renulka16
Poslední tanec

Po Posledním songu následuje druhý díl série - Poslední tanec. A pozor, není to poslední díl série.

Poslední tanec se mi líbil o něco více než předchozí díl. Asi je to tím, že téma tance je mi o něco bližší - a ne, není to tím, že bych uměla tancovat, ale zkrátka mi to sedí více. Vždycky mě bavilo sledovat filmy s touto tématikou.

Jak jsem zmínila v předchozí recenzi, tento díl se zaměřil na Gillian, která byla předtím spíše jako vedlejší postava příběhu, byť je to někdo, komu patří akademie, kde se všechno odehrává.

Gillian a Jaz. Ústřední dvojice. Něco jako Popelka a princ. Jen Popelka je tentokrát chlap. Chlap, který žije na ulici a začne se lusknutím prstu s velmi bohatou a významnou ženou. Ano, právě proto mi to připomíná Popelku. Tohle za mě bylo dosti nereálné a díky tomu není hodnocení vyšší než u Posledního songu.

Ten, kdo má rád romantiku, ale takovou hodně pomalou, najde se zde. Takže pořádné romanticko-erotické nálože se dočkáme spíše až ke konci.
Celkově však hodnotím knihu kladně a velmi oceňuji obálky u obou titulů a jsem zvědavá na další díl.

Kniha byla poskytnuta v rámci spolupráce s Humbook a humbook_blogeri.


Poslední tanec Poslední tanec Nicole Böhm

Emotivní příběh o lásce a tanci z elektrizujícího New Yorku. Gillian vždy toužila po jediném: stát se tanečnicí. Nyní však zastupuje svého nemocného otce na pozici ředitelky proslulé New York Music & Stage Academy. Zdá se, že jej... více


Komentáře (0)

Přidat komentář